Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Mobiteli » LeTV 1S uskoro u prodaji
LeTV

LeTV 1S uskoro u prodaji

Početak prodaje je najavljen za 27.10. a informacija dolazi iz poznate kineske trgovine mobitela TMall gdje je postavljena stranica proizvoda, ali bez konkretnih informacija. Na isti dan bi trebali vidjeti i novi flagship smartfon LeTV 2.

LeTV 1S X500

Cijena modela LeTv 1s s internom oznakom X500 bi prema najavama mogla biti 1000 (oko 160 USD) ili pak 1500 juana koliko je koštao i osnovni model LeTv 1 (X600). Nije poznato puno informacija o ovom mobitelu osim onih iz “pobjeglog” rezultata antutu testa gdje možemo vidjeti rezultat od 45623 bodova i osnovne specifikacije.

Očekuje se modul za prepoznavanje otiska prsta, osam-jezgreni procesor Helio X10 (MTK6795), memorija u kombinaciji od 3GB RAM + 32GB ROM, 5.5-inčni zaslon FHD rezolucije i kamera od 13 megapiksela.

Obratite pažju na ovaj mobitel jer LeTV je vrlo cijenjen brend u Kini pa ako ponude mobitel s ovim hardverom po cijeni od 160 USD ili nešto više, LeTV 1S će biti vrlo zanimljiv kandidat za kupovinu.

O autoru Davor

Fan kineske mobilne tehnologije. Tvrdoglav, pristran, ali i upućen u najintimnije tajne dalekoistočnih proizvođača pametnih telefona. Počasni član par kineskih mobilnih foruma i ugledni (po vlastitom svjedočenju) pripadnik domaćih, bratskih, europskih i inih foruma s navedenom tematikom.

Preporučeni članak

Huawei G9 – predstavljanje 4. svibnja

Huawei je vjerojatno najaktivniji kineski proizvođač – svako malo upoznamo novi model. Nakon cijele serije …

error: Content is protected !!