Kineski mobiteli, tableti i gadgeti » Klonovi napadaju » T908 Smartphone – Oppo N1 klon za $100
T908 Smartphone

T908 Smartphone – Oppo N1 klon za $100

Opće je poznato da kineski proizvođači rado kopiraju popularne mobilne brendove poput Apple-a i Samsung-a, ali kada počnu kopirati druge kineske brendove onda znamo da se radi o jednom zaista iznimnom uređaju. U ovom slučaju je to svakako istina, jer je Oppo N1, o kojem smo već pisali, jedan od top smartphone-a današnjice, a Oppo brend se polako ali sigurno probija na svjetsko tržište.

Razlike između originala i kopije

Oppo N1 klon se počeo prodavati na GeekBuying stranici, pod nazivom T908 Smartphone, za svega $94.99. Osim ekstremne razlike u cijeni (original košta $580), ovdje imamo ekran veličine 4.5 inča (originalni uređaj ima 5.9 inča retina zaslon), kameru od 8MP (originalna kamera ima 13MP) i još puno sličnih razlika u specifikacijama (detaljnije ispod). Najbitnije su ipak iskopirali kako treba, kamera je i ovdje rotirajuća, što je praktički zaštitni znak N1 modela, jer poput originalnog N1, i u T908 smartphone-u kamera se može rotirati do 206 stupnjeva.

Osnovne specifikacije:

T908 - N1 klon - Specifikacije

Što da kažemo osim – zanimljiva kopija, vjerujemo da nije u rangu s kvalitetom poput originalnog Oppo-a N1, ali za cca 550kn s gore navedenim specifikacijama mislimo da mnogi neće odoljeti i ipak se odlučiti na kupnju ovog uređaja.

O autoru Dražen

Dražen Praštalo je bivši vlasnik i osnivatelj TeleKineze, ljubitelj Apple proizvoda, ali i kineske mobilne tehnologije. Kada ne piše za TeleKinezu bavi se web dizajnom i internet marketingom.

Preporučeni članak

OnePlus 3 dolazi sa 6 GB RAM-a?

Sve više flagship uređaja dolazi u više varijanti kako bi kupci lakše odabrali ono što im …

error: Content is protected !!